top of page

Meditation

mandala, mindfulness, meditation, healing, reiki, medfølelse, lisel, undervisning, spiritualitet, eckhart tolle, adyashanti, mooji, stress, depression, autisme, adhd, udbrændt, nærvær, reikimester, reikihealing, terapi, psykolog

Jeg har mediteret i mange år, været på mange retreats og et længerevarende på et buddhistisk zen-kloster for nogle år siden. Ved hvert retreat og i intensive perioder, er jeg kommet dybere i kontakt med 'kernen'. 

Jeg møder meget ofte folk, der siger, at de ikke kan meditere - af mange forskellige grunde - men meditation og mindfulness er vores naturlige tilstand og noget, som alle kan lære og have gavn har.

Jeg tilbyder privat undervisning, hvor vi taler om, hvad du mener, er en udfordring for dig, hvorefter vi gennemgår nogle teknikker, og mediterer sammen. 

Det kan foregå hjemme hos dig eller online via video. Ring eller sms for bestilling af tid på mobil: 60668710.

meditation, mindfulness, undervisning, reiki, healing, mandala, spiritualitet, eckhart tolle, adyashanti, mooji, stress, depression, autisme, adhd

Mine bøger

Meditation

Meditation er for alle

Vi kender alle de mange tanker, som man ikke kan stoppe. De kører derud af, og når man forsøger at meditere, bliver man ekstra opmærksom på dem, og finder ud af, at de ikke sådan er lige til at stoppe. 

I sommers fik jeg diagnoserne ADHD (uden H) og aspergers/autisme. Det betyder, at jeg kender alt til et sind, som kører med 300 km. i timen, og som jeg derfor ikke bare kunne stoppe. 

Men det betyder ikke, at jeg ikke kunne/kan meditere og ej heller, at jeg ikke kunne høste alle goderne ved meditation og mindfulness. 

Jeg har oveni undervist i det i flere år både for private, virksomheder og hold. 

bottom of page