Jeg skrev her i Altinget om problemet med debatten om vækst vs. ikke-vækst, og hvordan den helt misser det store billede. 
 
Udgivet
14. august 2021 

Jeg var egentlig ikke inviteret til denne debat, men jeg var nødt til at give et modsvar til direktøren for de danske slagtermestre. 

 

Udgivet

22. januar 2021 

Dette indlæg er skrevet af Niels Poul Dreyer med mig som medunderskriver.

Udgivet

d. 31 december 2020

"Rettigheder til både dyrene og naturen er nødvendige tiltag for at sikre dem mod os selv. For at sikre, at vi rent faktisk lever op til vores egne ideologier og kerneværdier, som omhandler det faktum, at vi naturligvis ikke skal skade andre, hvis vi kan undgå det."

Udgivet

22. december 2020

Mit tredje indlæg i debatten om de kommende kostråd. I dette retter jeg kritik mod Landbrug & Fødevarers indlæg.

Udgivet

11. december 2020

Altinget.dk spurgte om jeg ville bidrage til deres fødevaredebat med to indlæg. Her er andet indlæg, skrevet som en kommentar til nogle af de andre debatdeltagere.

Udgivet

3. december 2020

Jeg blev inviteret i Radio LOUD, for at overbevise Ida, som er den ene radiovært, om at leve vegansk, ved hjælp af fakta. 
Et super sjovt setup, hvor vi kom godt rundt om alle de emner, som binder ind i veganismen.

Udgivet

22. november 2020

De er kommet til at skrive forperson frem for politisk ordfører. Det er korrekt at jeg er forperson for hovedbestyrelsen, men det er Henrik, der er partileder, hvilket jeg er glad for.
Dog kommer de nogenlunde fint rundt i portrættet og i Veganerpartiets politik.

Udgivet

24. november 2020

Altinget.dk spurgte om jeg ville bidrage til deres fødevaredebat med to indlæg i november 2020. Første indlæg er her og indeholder en del konkrete tiltag og årsagerne dertil.

Udgivet

18. november 2020

For første sad jeg i en decideret debat overfor et medlem af folketinget, som endda har været borgmester. Der er dog ingen undskyldning for unødvendig dyremishandling.

Udgivet

4. oktober 2020

Første interview for mig, efter vi havde haft pressemøde, hvor jeg får lov at forklare vores politik.
Jeg kommer på, cirka 21 minutter inde og husk at høre, hvad de siger bagefter. 
Jeg vandt ugens fidusbamse efterfølgende.

På vores første pressemøde præsenterede vi vores sag og hvorfor vi mener vi har en berettigelse i dansk politik.

28. september 2020

Jeg var i DR P1s Debat under overskriften "Brug for nye partier på borgen?" Jeg gæstede studiet sammen med Bertel Haarder, Klaus Riskær Pedersen og Hanna Ziadeh.

5. juli 2020

Politisk ordfører Lisel Vad Olsson & presseansvarlig Lars Corvinius Olesen var i programmet Slotsholmen på P1 til morgen; optaget direkte fra kælderen på Christiansborg.

4. juni 2020

Jeg fik spørgsmål fra P3-lyttere samt snakkede om veganisme. "Veganere er nogle hellige bedrevidende mennesker, som spiser mad, der ikke smager af en skid" - Det tror du måske, meeen; fordomme er jo til for at blive nedbrudt.

December 2018

»Jeg ville ønske, at alle ville læse Matthieu Ricards Til forsvar for dyrene. I bogen gennemgår han samtlige argumenter for, hvorfor vi ikke skal udnytte dyr, når nu vi jo ikke har behov for det.

 

3. oktober 2020 

En lidt sjovere artikel med udgangspunkt i mit køleskab.

30. september 2020 

»Vi tænker ikke dårligt om mennesker. Vi tænker dårligt om den kollektive ikkebeslutning om at lade vores industri komme så langt ud...«

11. marts 2020 

"Vi må afslutte vores besættelse af de ensidige vækstmodeller, som ikke tager højde for, hvad konsekvenserne af vores handlinger har for både os selv, dyrene og andre lande."

13. marts 2020 

Et debatindlæg, som omhandler det faktum, at den krise vi er ikke kun handler om klima, men også miljø, biodiversitet og måden vi nægter andre væsener deres naturlighed. 

28. december 2019 

"Det kan siges klart. Hvis ikke vi mener, at det er okay at spærre vores kæledyr inde, kastrere dem, klippe deres haler uden bedøvelse eller dræbe dem i en ung alder, fordi vi pludselig får lyst til at spise dem, så er det heller ikke i orden at gøre det ved andre dyr."

Den første kronik jeg fik udgivet. Skrevet på baggrund af, hvordan jeg selv begyndte at overveje mine indkøb og den magt vi alle har som forbrugere.

30. juli 2018

I medierne

Herunder kan du finde de fleste videoklip, artikler og debatindlæg, som jeg har deltaget i.