Film

Der er næsten ikke noget bedre end en god film. 

Disse film er de bedste dokumentarer, som på den ene eller den anden måde omhandler klima, miljø, natur, sundhed, ernæring og dyrene i forbindelse med vores valg af kost. 

Eating Our Way To Extinction

Eating Our Way To Extinction

Jeg er svært begejstret for denne film. Hele vejen igennem fører forskerne os ind i konsekvenserne af vores nuværende kødspisende kultur. En komplet "must-see-movie".

The Game Changers

The Game Changers

En fantastisk film om fordelene ved en vegansk kost, og ikke mindst de fordele som atleter, brandmænd mf. oplever ved ændringen af kosten. Se den på Netflix.

H.O.P.E. What You Eat Matters

H.O.P.E. What You Eat Matters

Denne film fra 2018 kommer perfekt rundt om de tre årsager til at leve vegansk. Jane Goodall, Vandana Shiva og flere andre miljøforkæmpere er med, ligesom fremtrædende hjertelæge Dr. Esselstyn og mange flere. Se den med undertekster på youtube.

Kiss The Ground

Kiss The Ground

Om hvordan vi kan genskabe vores fødevaresystem til en ægte bæredygtig model, som kan løse både klima- og biodiversitetskrisen. Se den på Netflix.

Milk - the system

Milk - the system

Om hvordan og i hvilket omfang mælkelobbyen misbruger deres magt og størrelse i det politiske system, og hvilke konsekvenser det har for dyr, vores sundhed og verdens fattigste. Se den på Netflix.

Earthlings

Earthlings

Joaquin Phoenix tager os igennem 5 kapitler, som ser nærmere på, hvordan vi bruger dyr i dag, og hvilke konsekvenser det har for dyrene. ​ Det er en hård, men vigtig film om artsdiskrimination. Se den på youtube med undertekster.